روش های کسب درآمد با تدریس که مدرسان باید آنها را بشناسند و استفاده کنند
روش های کسب درآمد با تدریس را بشناسید تا بتوانید به مدرسی موفق و حرفهای تبدیل شوید. در این مقاله قصد داریم علاوه بر معرفی روشهای موجود، دلیل رسیدن به موفقیت با استفاده از این روشها را نیز توضیح دهیم. حتما مقاله را بخوانید و به دوستان مدرس خود نیز پیشنهاد دهید.
فهرست مطالب این نوشته
Toggleلازمه یادگیری روش های کسب درآمد با تدریس
حتما شما نیز بارها از زبان دیگران شنیدهاید که تدریس درآمد خوبی دارد و شما میتوانید با آموزش دادن به دیگران، محصولات خود را بهتر به فروش برسانید و کسب و کارتان را رونق دهید (چه محصولات آموزشی و چه غیر آموزشی).
اما عده کمی به شما میگویند که برای رونق دادن به کسب و کار و افزایش درآمد از این طریق باید از چه روشها و تکنیکهایی استفاده کنید. ما در این مقاله بهطور کامل این تکنیکها را به شما آموزش میدهیم. این نکته را فراموش نکنید که برای استفاده از اغلب این روشهابه هیچ هزینهای نیاز ندارید.
روشهایی که در این مقاله بیان میکنیم به شما کمک میکنند تا بتوانید:
- مخاطبان بیشتری جذب کنید،
- برنامه آموزشی متنوعتر و جذابتری داشته باشید،
- ایدههای بیشتری برای پیشرفت به ذهنتان برسد،
- به کارتان رونق دهید،
- متفاوتتر از دیگر مدرسان عمل کنید،
- درآمد خود را افزایش دهید،
- در نظر دیگران به مدرسی حرفهای تبدیل شوید،
- و… .
برای یادگیری مفهوم تدریس و اطلاعات مورد نیاز در این زمینه مقاله تدریس چیست را حتما مطالعه کنید.
پیشنهاد ویژه
شما هر ایده و مهارتی که داشته باشید را میتوانید به دیگران آموزش دهید.
در خرداد ماه سال 1400 وبیناری با موضوع نقشه راه کسب درآمد از آموزش را برگزار کردیم. در این وبینار ۸ گام مهم و اساسی برای مدرس شدن را با توضیحات کامل بیان کردهایم و هدایایی را برای بهتر طی کردن مسیر برایتان در نظر گرفتهایم.
هدایایی که اگر همین الان هم ویدیوی وبینار را ببینید، میتوانید دریافت کنید. توصیه میکنم ویدیو را کامل ببنید، زیرا هدایا در هر بخش و بهطور جداگانه معرفی شدهاند.
برای دریافت ویدیوی وبینار و دریافت اطلاعات دوره، روی عبارت نقشه راه کسب درآمد از آموزش کلیک کنید. پیشنهاد میکنم فیلم را با دقت ببینید و به دوستانتان هم پیشنهاد دهید.
روش های کسب درآمد با تدریس و آموزش
برای رشد، پیشرفت و حرفهای شدن در کار آموزش و تدریس، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید.
شما میتوانید تمام روشهایی که در ادامه بیان میکنیم را در سایت و یا پیج خود و دیگران، معرفی و تبلیغ کنید تا به هدف مطلوبتان که شناخته شدن و تبدیل شدن به مدرسی حرفهای است، برسید.
1)مشاوره رایگان
یکی از بهترین روشها برای جذب مخاطب و در نتیجه کسب درآمد از طریق آموزش، ارائه مشاوره رایگان به دیگران است.
شما میتوانید در سایت و یا پیج خود موضوع خاصی را مطرح کنید و در پایان به چند نفر بگویید که میتوانند با شما مشاوره رایگان داشته باشند.
یا اینکه میتوانید دورهای را معرفی کنید و به مخاطبانتان بگویید که برای تصمیمگیری بهتر برای شرکت در دوره و اینکه به یقین برسند دوره برای آنها مناسب است یا نه، میتوانند با شمارهای که اعلام میکنید، تماس بگیرند و بهطور مستقیم با شخص شما صحبت کنند.
2)سمینار رایگان
اغلب افراد آموزش دیدن را دوست دارند، به خصوص اگر لازم باشد در مکانی جمع شوند و بدون پرداخت هزینهای آموزش ببیند.
بنابراین اگر بتوانید سمینار رایگانی برگزار کنید و با انجام تبلیغات صحیح، افراد را به شرکت در آن ترغیب کنید، تا اندازه زیادی موفق خواهید شد.
3)افزایش اعتبار سایت
اگر سایتی دارید که در آن مقاله، پست و محصولات گوناگونی منتشر میکنید که متناسب با بازار است و یقین دارید که نیازهای مخاطبان را جوابگو هستید، برای افزایش اعتبار دادن به آن تلاش کنید و سعی کنید در برخی از مقالات در رتبههای اول تا سوم نتایج گوگل قرار بگیرید.
برای این کار میتوانید از متخصصهای سئو کمک بگیرید.
4)روش های کسب درآمد با تدریس : وبینار رایگان
امروزه با وجود کرونا به راحتی میتوانید با برگزاری وبینارهای آنلاین و غیر حضوری، توجه دیگران را به خود جلب کنید. البته فایده دیگری هم که میتواند برای شما داشته باشد این است که برگزاری وبینار رایگان بسیار کم هزینهتر از برگزاری سمینار رایگان است.
شما برای وبینار تنها نیاز دارید که در اسکایروم (skyroom)، کلیک میتینگ (click meeting) و… ثبتنام کنید و با پرداخت هزینه اندکی وبینارهای آموزشی مفید و جذاب برگزار کنید. با این روش هزینههای پذیرایی، رفت و آمد، کرایه سالن، عکاس و فیلمبردار و… را نخواهید داشت.
برای خواندن اطلاعات بیشتر در این زمینه و یادگیری فواید استفاده از این روش، حتما مقاله وبینار چیست را مطالعه کنید.
5)مقالات سایت
اگر سایت دارید سعی کنید مقالاتی مفید و کاربردی بنویسید تا رتبه سایتتان افزایش پیدا کند و افراد جذب سایت شما و مقالاتتان شوند.
به این معنی که سعی کنید مقالاتی بنویسید که رتبه یک تا سه نتایج گوگل را به خود اختصاص داده و در نتیجه مخاطبانتان با کلیک روی لینک مقالات، وارد سایتتان شوند.
6)روش های کسب درآمد با تدریس : کوچینگ
برگزاری جلسات کوچینگ نیز از دیگر روشهای عالی کسب درآمد است. شما میتوانید با برگزاری اینگونه جلسات مسیر رسیدن به اهداف و خواستهها را برای دیگران هموارتر کنید و باعث شوید به موفقیت برسند.
در نتیجه موفقیت افراد باعث میشود تا اطرافیانشان که شاهد این موفقیت آنها هستند نیز مایل باشند در دورهها و جلسات کوچینگ شما شرکت کنند.
اگر از کوچ و کوچینگ اطلاع زیادی ندارید، مقاله کوچینگ چیست در این زمینه به شما کمک زیادی میکند. در کنار خواندن این مقاله حتما مقاله تفاوت کوچینگ و منتورینگ و مشاوره را حتما بخوانید تا بتوانید تفاوتها را تشخیص دهید.
7)معرفی محصول
سعی کنید محصولات متنوع و مفیدی تولید کنید و در اختیار مخاطبانتان قرار دهید. محصولاتی تولید کنید که مورد نیاز کاربر بوده و با کمک آنها بتوانند مشکلات و چالشهایی که با آنها روبهرو هستند را برطرف کنند.
اگر بتوانید در کنار محصولات پولی خود، چند محصول را رایگان به مخاطبانتان ارائه دهید، باعث میشود تا مخاطبان با روند کار و آموزش شما آشنا شده و بررسی کنند که آیا:
- میتوانند با شما ارتباط برقرار کنند؟
- شما اطلاعات کافی در حیطه کاری خود دارید؟
- از اعتماد به نفس کافی برخوردار هستید؟
- به آموزشهای خود ایمان دارید؟
- محتواهای آموزشی مفیدی ارائه میدهید؟
- آموزشهایتان کاربردی و قابل اجرا هست؟
- و….
زمانیکه به این نتایج برسند، مطمئن باشید که با کمالمیل در دورههای پولی شما شرکت کرده و یا محصولات پولی شما را خریداری میکنند.
فراموش نکنید که امروز افراد زمان کمی برای یادگیری و آموزش دیدن دارند و ترجیح میدهند از مدرسی حرفهای آموزش ببینند تا اینکه زمان خود را صرف آموزشهای بیهوده کنند.
8)فایل صوتی و پادکست
ضبط کردن فایلهای صوتی و پادکست میتواند آموزشهای شما را بین افراد پخش کند. هم به دلیل وجود نرمافزارهای پادکستخوان رایج و هم اینکه امروزه افراد به دلیل مشغلههای زیاد و زمان کم، فرصت دیدن ویدیوهای آموزشی را ندارند و ترجیح میدهند در حین انجام کار به فایلهای صوتی را گوش بدهند.
9)روش های کسب درآمد با تدریس : خلاصه کتاب
امروزه افراد خیلی کمی حاضر میشوند کتاب بخوانند و حتی برای خرید آن پولی پرداخت کنند. اگر شما خلاصهای از هر کتابی که در حیطه تخصص و کارتان میخوانید را بنویسید و در اختیار دیگران قرار دهید، توجه آنها را به کسب و کار خود جلب خواهید کرد.
زیرا دیگران حاضر هستند تنها با پرداخت هزینه کمتر و با خواندن تنها چند صفحه به محتوای کل کتاب پی ببرند. زیرا در این صورت زمان کمتری صرف خواهند کرد.
10)چک لیست
همه افراد برای بهتر شدن شرایط زندگی فردی و اجتماعی خود به دنبال راحتترین راه هستند. بنابراین اگر بتوانید چک لیستهایی را برای سریعتر انجام دادن کارها و بهتر شدن شرایط زندگیشان تهیه کنید و در اختیارشان قرار دهید، به افزایش درآمد و شناخته شدن خود کمک بسیاری کردهاید.
11)روش های کسب درآمد با تدریس :برگزاری مسابقه
با برگزاری مسابقههای متنوع و مرتبط با کسب و کارتان میتوانید توجه افراد را به خود جلب کنید. سعی کنید مسابقات جذاب و کاربردی برای مخاطبانتن طراحی کنید و در پایان حتما هدیهای برای برندگان مسابقه در نظر بگیرید.
برای هدیه مسابقه میتوانید یکی از روشهای زیر را انتخاب کنید:
- کتابهای مرتبطف
- کتابهایی که خودتان نوشتهاید،
- پول نقد،
- کوپن تخفیف برای محصولات،
- کوپن تخفیف برای شرکت در دورهها،
- بلیط سمینار و یا دورههای پولی،
- جلسه مشاوره و کوچینگ،
- و… .
12)کتاب نوشتن
امروزه اکثر مدرسها در حیطه کاریشان کتاب مینویسند. این روش باعث میشود در نظر مخاطبانتان به مدرسی حرفهای و باسواد تبدیل شوید و به درآمد برسید.
13)همکاری با دیگر مدرسان
شما میتوانید با مدرسانی همکاری کنید که موضوع تدریسشان تکمیل کننده و مکمل موضوع تدریس شما است. با این کار علاوه بر کسب درآمد، میتوانید مخاطبان آنها را به سمت خودتان جذب کنید.
میتوانید با مدرسانی که موضوع مشترک برای تدریس دارید، دورهها، سمینارها، وبینارها و حتی لایوهایی در شبکههای اجتماعی برگزار کنید.
روش های کسب درآمد با تدریس را به دیگران هم منتقل کنید
شما میتوانید از تمام روشهای بیان شده در این مقاله استفاده کنید. هیچ محدودیتی در استفاده از این روشها برای شما وجود ندارد. اما مراقب باشید که در استفاده از آنها زیادهروی نکنید. برای مثال پشت سر هم لایو برگزار کردن و یا ارائه دادن محصولات متفاوت، کار شما را بیارزش جلوه میدهد و از کیفیت کارهایتان کم میکند.
در کامنتها برای ما بنویسید که از کدام روش های تدریس استفاده میکنید و چه روشهای دیگری را به ما پیشنهاد میکنید که برای شما سودآور بودهاند.
دیدگاهتان را بنویسید