به جعبه دست بزن اثر ست گادین ؛ آخرین باری که کاری را برای اولین بار انجام دادی کی بود؟
به جعبه دست بزن نوشته ست گادین به ما میآموزد که دل و جرات به خرج بدهیم و کارها و ایدههای جدید را شروع کنیم. کارهایی که میتوانند رشد و پیشرفت ما را به همراه داشته و وجهتمایز ما از دیگران باشند. در این مقاله به معرفی این کتاب ارزشمند پرداخته و سعی کردهایم مهمترین بخشهای این کتاب را برایتان بنویسیم. با ما همراه باشید.
فهرست مطالب این نوشته
Toggleمشخصات کلی کتاب
عنوان فرعی: آخرین باری که کاری را برای اولین بار انجام دادید، کی بود؟
نویسنده: ست گادین
مترجم: صدف حکیمی زاده
انتشارات: آموخته
توصیه میکنم بعد از خواندن این مقاله، مقاله هدف چیست را حتما بخوانید تا بتوانید مسیر پیشروی خود را بهتر طی کنید. اگر سوالی در زمینه هدفگذاری و برنامهریزی داشتید، در کامنتها از مکا بپرسید تا شما را راهنمایی کنیم.
کتاب هدف نوشته برایان تریسی نیز در این زمینه به شما کمک زیادی میکند.
موضوع کتاب به جعبه دست بزن
«هیچکس نبود که به شما بگوید بعضی کارها را اجازه ندارید انجام دهید. اگر در چنین دنیایی زندگی میکردید، چه کار میکردید؟ خب بروید و همان کارها را انجام دهید.»
وی در این کتاب از ما میخواهد که «ابتکار عمل» داشته باشید و شروع کنیم به ایدهپردازی، خلق و حرکت تا بتوانیم کارهایی را انجام دهیم که از نظر دیگران ریسک بوده و کمتر کسی حاضر به انجام آن میشود. مانند دیگران رفتار کردن ما را به فردی تبدیل میکند که همیشه در حال درجا زدن و ثبات است.
گادین هفت اصل اساسی را در ابتدای این کتاب معرفی میکند. 7 اصلی که عبارتند از:
- آگاه باشید، آگاه از بازار، فرصتها و هویتتان،
- مطلع باشید تا شرایط پیرامونتان را درک کنید،
- متصل باشید تا وقتی مشارکت میکنید به شما اعتماد کنند،
- ثابتقدم باشید تا سیستم بداند چه انتظاری از شما داشته باشد،
- یک دارایی به وجود بیاورید تا چیزی برای فروش داشته باشید،
- پربازده باشید تا بتوانید قیمت بالا بدهید،
- جرات و علاقه این کار را داشته باشید که دلتان را به دریا بزنید.
و موضوع این کتاب حول اصل هفتم میچرخد تا به ما ثابت کند که وجهتمایز افراد موفق داشتن این اصل مهم و اساسی است. اینکه بتوانیم شروع کردن و شور و شوق داشتن را به عادتی در زندگی خود تبدیل کنیم و همیشه به سمت جلو در حرکت باشیم.
دست زدن به جعبه به معنای انجام کار درست نیست، بلکه به معنای عمل کردن است.
موضوع کتاب به جعبه دست بزن از زبان مترجم
صدف حکیمی زاده، مترجم کتاب در بخش پیشگفتار مترجم اینگونه نوشته است:
بعد از دیدن نام کتاب، اولین پرسشی که به ذهن میرسد این است: «منظور از جعبه چیست؟». ست گادین در طول کتاب توضیح میدهد که منظور، جعبه بازر است. بازر قطعهای الکترونیکی، ساده و مولد صدا است که صدایی شبیه بوق تولید میکند. با زدن هر دکمه صدایی تولید میشود یا چراغی روشن میشود.
برای بچهها، جعبه بازر بسیار هیجانانگیز و غیر قابل پیشبینی است. درست مانند زندگی. درست مانند زندگی که پر از اتفاقات جدید و غافلگیرکننده است و نباید از آنها واهمه داشت. باید ترس را کنار گذاشت، جلو رفت و به جعبه زندگی دست زد.
متن پشت جلد کتاب
اگر از رویاپردازی راضی هستید، شاید به این کتاب نیازی نداشته باشید.
اگر از وضعیت فعلی لذت میبرید، حتی فکر خواندن این کتاب را هم نکنید.
و اگر به این راضی هستید که منتظر بمانید تا موفقیت شما را پیدا کند، لطفا این کتاب را زمین بگذارید و یک کتاب دیگر پیدا کنید.
چرا “به جعبه دست بزن” اینقدر محبوبیت پیدا کرده است؟ چون کتابی است که خوانندگانش را به انجام کاری که از آن وحشت دارند، تشویق میکند. شاید شما هم به آن نیاز داشته باشید.
نویسنده کتاب کیست؟
ست گادین یکی از نویسندگان و کارآفرینان آمریکایی است که کتابهایش طرز فکر مردم را درباره بازاریابی، رهبری و روش نشر ایدهها تغییر داده است. ست گادین یکی از معروفترین سخنرانان موفق و مشهور جهانی هست.
وی هر روزه در وبلاگش که همواره در شمار صد وبلاگ محبوب جهان است، نکات الهامبخشی را منتشر میکند.
دیگر آثار وی
آثار دیگر این نویسنده عبارتند از:
- گاو بنفش
- شیب
- همه ما عجیب و غریبیم
- مهره حیاتی
- قبایل
نظر بزرگان در مورد کتاب به جعبه دست بزن
برخی از بزرگان و نویسندگان در مورد کتاب اینگونه نوشتهاند:
- استیون پرسفیلد، نویسنده کتاب جنگ هنر: «این کتاب مثل دو مشت متوالی است! نیمی از آن تنبیه است و نیمی دیگر تشویق!»
- دنیل اچ.پینک: «کتاب مثل نویسندهاش الهام گرفته و الهامبخش است.»
- بیزینس ویک: «ست گادین شاید برترین کارآفرین عصر اطلاعات باشد.»
- سارا جونز، نمایشنامهنویس: «متحولکننده زندگی روزمره.»
- تایم: «روشن است که چرا مردم برای شنیدن حرفهایش پول میدهند.»
بخشهایی از کتاب به جعبه دست بزن
در ادامه جملات ناب این کتاب را برایتان مینویسیم تا بدانید که خواندن این کتاب ارزشمند چه لذتی دارد.
- هنر این نیست که خود را به وضعیت موجود برسانیم، هنر این است که وضعیت موجود را خودمان خلق کنیم.
- زمانیکه شما به اندازه کافی انگیزه و شجاعت داشته باشید و در نهایت به ابتکار عمل برسید، پیرامونتان پر از سکوی پرتاب، فرصت و سازمانهایی میشود که جان میگیرند.
- به غریزه و حواس خود اعتماد نکنید. چون با اینکه ممکن است فکر کنید روی خط صاف راه میروید، این فکر درست نباشد. ذات انسان این است که به نقشه نیاز دارد.
- هر چه بیشتر مهارت پیدا میکنید نه تنها داناتر میشوید، بلکه مالکیت آن را به دست میآورید. مالکیت نباید به صورت دارایی یا حتی کنترل باشد. مالکیت از تفاهم نشات میگیرد و از اینکه قدرت به انجام رساندن کارها را داشته باشد.
- اگر زیاد به روندی که در پیش گرفتهایم، اهمیت ندهیم یا سعی کنیم پنهان شویم و کارهای محدود انجام دهیم، در نهایت بیهدف میمانیم.
- این حقیقت که همیشه نتیجه خوبی نمیگیرید باید به شما انگیزه بدهد، چون معنایش این است که دارید کاری میکنید که دیگران از آن وحشت دارند.
- وقتگذرانی بیهوده هیچ ارتباطی با جسورانه رفتن به جایی که قبلا هیچکس نرفته است، ندارد.
- فرصت در این است که بر حسب کنجکاوی عمل کنید. کنجکاوی ما را به خانه ارواح میکشاند. چون ترس در اتفاقات غیر قابل پیشبینی نهفته است، نه در محل امن.
معنی برتری در کتاب به جعبه دست بزن چیست؟
برتری به این معنی نیست که بیش از اندازه تلاش کنید تا کاری را که به شما محول شده است، انجام دهید. بلکه باید دست به کار شوید و کاری را انجام دهید که فکر میکنید ارزشش را دارد.
ما نباید منتظر بمانیم تا دیگران برای ما راه و نقشه تعیین کنند تا به موفقیت برسیم و یا همان راهی را برویم که دیگران از ما میخواهند. دنیا برای افرادی ارزش قائل است که خودشان نقشه میکشند، نه کسانی که فقط از نقشههای دیگران پیروی میکنند و انتظار دارند به موفقیت برسند.
اولین قانون انجام کارهای مهم
وقتی کار سخت انجام میدهید، جواب نه میشنوید، شکست میخورید، راهحل پیدا میکنید، تصمیمیگیری مبتنی بر اینکه الان وقت استراحت و یا چرت زدن است، این کار کاملا احمقانه به نظر میرسد.
همه ما باید یاد بگیریم که قبل از شروع هر کاری برنامه ریزی کنیم تا به ذهن مارمولکیمان اجازه ندهیم که در مواقع خستگی و یا اضطراب به چک کردن ایمیلها یا شبکههای اجتماعی و یا چرت زدن پناه ببرد.
بنابراین باید به خودمان قول بدهیم که تا ساعت مشخصی کار کنیم و تعطیلات آخر هفته هیچ وقت کار نکنیم. بدون شک در این صورت حال روحی و شرایط کاری مناسبی را میتوانیم برای خود رقم بزنیم.
سخن پایانی
تمام کتابهای ست گادین خواندنی هستند، به خصوص کتاب ارزشمند به جعبه دست بزن . توصیه میکنم حتما این کتاب ارزشمند را بخوانید و به اطرافیانتان نیز هدیه بدهید تا آنها نیز بتوانند ابتکار عمل و جرات برای شروع داشته باشند.
اگر این کتاب و یا دیگر آثار ست گادین را خواندهاید، خوشحال میشویم نظر خود را در کامنتها برای ما بنویسید تا دیگران نیز با خواندن نظرات شما به خواندن کتابها علاقهمند شوند.
دیدگاهتان را بنویسید