کتاب خودت را به فنا نده (کمتر فکر کن و دل به زندگی بده)
کتاب خودت را به فنا نده با عنوان فرعی کمتر فکر کن و دل به زندگی بده، به شما میآموزد که چگونه زندگی خود را به بهترین شکل تغییر دهید تا به تمام اهداف و آرزوهایتان برسید.
منظور از عنوان کتاب این است که بسیاری از افراد همیشه به این فکر میکنند که در زندگی خود کاری انجام نداده و عمرشان را به بطالت گذراندهاند. اگر در پایان زندگی از آنها پرسیده شود که چه کار مهمی در زندگی انجام دادهاند، پاسخی برای این سوال ندارند.
به شما توصیه میکنم این کتاب را بخوانید تا جزو این دسته از افراد نباشید. در این مقاله به معرفی این کتاب ارزشمند پرداختهایم.
فهرست مطالب این نوشته
Toggleمشخصات کلی کتاب
عنوان فرعی: کمتر فکر کن و دل به زندگی بده
نویسنده: گری جان بیشاپ
مترجم: حسین گازر
انتشارات: کولهپشتی
این کتاب را در مقاله معرفی کتاب های اعتماد به نفس به عنوان یکی از پر فروشترین و کاربردیترین کتابها معرفی کردهایم. برای خواندن کتابهای بیشتر در این زمینه، خواندن این مقاله را از دست ندهید.
موضوع کتاب خودت را به فنا نده
«این کتاب سیلی دنیاست تا بیدار شوی و تواناییهایت را کشف کنی، خودت را به فنا ندهی و بهترین خودت در زندگی باشی.» این اولین جملات نوشته شده در ابتدای فصل اول است و بهترین جملات برای معرفی کتاب.
همه ما نیاز داریم تا برای فرار از درگیریهای ذهنی و روحی که هر روز وجود ما را میخورد، راهحلی پیدا کنیم. خواندن این کتاب میتواند یکی از بهترین راهحلها برای ما باشد. با خواندن این کتاب یاد میگیریم که چگونه:
- با خودمان گفتگوهای درونی درستی داشته باشیم،
- شرایط زندگی و مسیرمان را تغییر دهیم،
- تواناییها و استعدادهای خودمان را بشناسیم،
- ارتباط بهتری با دیگران برقرار کنیم،
- و… .
در برخی از مواقع خواندن متن پشت جلد کتاب نیز لازم است. زیرا به ما کمک میکند تا به خوبی محتوای کتاب را درک کنیم و بتوانیم به این نتیجه برسیم که این کتاب برای ما مناسب است یا نه. در بخش بعدی متنی که پشت جلد کتاب نوشته شده را با هم میخوانیم.
متن پشت جلد کتاب خودت را به فنا نده
تمام مدتی که درگیر بگو مگو و قضاوتهای درونی هستی، که البته هیچوقت هم متوقف نخواهند شد، صدایی آرام زیر گوشت زمزمه میکند: «خیلی تنبل و خرفتی و اصلا به درد هیچکاری نمیخوری.»
تو حتی متوجه نیستی چقدر به این زمزمه اعتقاد داری یا چه اندازه تباهت میکند. تو فقط تمام روز کار میکنی تا بر استرسها و فشارهای روحیات چیره شوی، زندگیات را نجات دهی و اگر نتوانی چرخ لعنتی زندگی را بچرخانی، تن به تسلیم میدهی و شاید هرگز به جایی که در زندگی میخواستی نرسی. شاید هیچگاه به آن شادی، اندام ایدهآل، شغل یا ارتباطی که آرزویش را داری نرسی.
این کتاب به کسانی اختصاص دارد که آن خودگوییهای بیحاصل را تجربه کردهاند. جریان بیپایان شک و بهانه، زندگی روزمره را به گند میکشد.
درباره نویسنده گری جان بیشاپ
گری جان بیشاپ در سال 1948 در گلاسگوی اسکاتلند متولد شد و در هستیشناسی و پدیدهشناسی به تحصیل پرداخت. وی همیشه در تلاش بود که زندگی مردم دنیا را تغییر دهد و انگیزه لازم برای شناخت تواناییها و کشف استعدادها را به آنها بدهد.
سالهای زیادی را صرف مطالعه و تحقیق در حوزه فلاسفه بزرگ مانند مارتین هایدگر، هانس گئورک، گادامر و ادموند هوسرل انجام داد؛ سرانجام موفق شد برند شخصی خود را با نام «فلاسفه محلی» ایجاد کند.
بیشاپ در حال حاضر یکی از بهترین و معروفترین مربیان خودپروری در اروپا است.
دیگر آثار وی
دیگر آثاری که از گری جان بیشاپ در ایران ترجمه شدهاند عبارتند از:
- کمتر گند بزن از انتشارات کولهپشتی یا گند زدن بس است از انتشارات میلکان
- انجامش بده از انتشارات میلکان
فصلهای کتاب خودت را به فنا نده
کتاب در 9 فصل نوشته شده است که عنوان فصلها عبارتند از:
- شروع کار
- من بینهایت مشتاقم
- من برای پیروزی بیتابم
- من از پسش بر میآیم
- من اتفاقها را میپذیرم
- من حاصل افکارم نیستم، بلکه نتیجه اعمالم هستم
- من مصمم هستم
- من منتظر اتفاق خاصی نیستم و هر اتفاقی را میپذیرم
- قدم بعدی چیست؟
بخشهایی از کتاب خودت را به فنا نده
خواندن بخشهایی از کتاب به شما کمک میکند تا بهتر مطالب را درک کنید و به خواندن آن ترغیب شوید.
- بر شانست لعنت نفرست. دیگران را سرزنش نکن. شرایط تقصیری ندارند.
- وقتی اشتیاقی در تو نباشد، تعللی ازلی متوقفت خواهد کرد و پس از چندی، وزنهای که روی سینهات قرار میگیرد، غرقت خواهد کرد.
- وقتی موانع زندگیات را با «اشتیاق» یا «بیمیلی» علامتگذاری کنی، به جای آنکه خودت را با افکار یا عقاید منفی خفه کنی و شرایطت را دستهکم بگیری، میتوانی از موانع خود خواسته که واقعا تو را از پیشرفت باز میدارد، عبور کنی.
- نخستین چیزی که وقتی صبح بیدار میشوی تا آخرین چیزی که شب هنگام خواب، یا در زمان رانندگی و یا هنگام دوش گرفتن میشنوی، باید این سوال باشد: «آی مشتاقم؟». بپرس، بپرس و بپرس تا طنین «بله» را به وضوح در ضمیرت بشنوی. «من بینهایت مشتاقم».
توصیهای برای خواندن کتاب
گری جان بیشاپ به شما توصیه میکند که بهتر است این کتاب را با نکتهبرداری بخوانید و جملاتی که ذهنتان را درگیر میکنند، هایلایت کنید. این کار به شما کمک میکند تا مطالب مهمتر را به خاطر بسپارید و به راحتی بتوانید آنها را دوره کنید.
بخشی از زبان بیشاپ: «کتاب را به پایان برسان و قبل از اینکه تو را از میل و اشتیاقت به تغییر خسته و کسل کند، نکتهها را از آن بیرون بکش تا تفاوت را در زندگیات احساس کنید. احتمالا نیاز نداری که تا ابد سرت در این کتاب باشد. پس هدف واقعی این است که هر زمان گرفتار بودی و یا نیاز به بازسازی داشتی، از این ایدهها به عنوان سکوی پرتاب استفاده کنی.»
سخن پایانی
در این مقاله به معرفی موضوع کتاب خودت را به فنا نده و نویسنده آن پرداختهایم و برای ترغیب شما به خواندن آن، در پایان بخشهایی از این کتاب را نوشتهایم.
با خواندن این کتاب به خوبی متوجه میشوید که همیشه راهی برای تغییر و پیشرفت وجود دارد، تنها باید مسئولیت زندگی خود را بپذیرید و تنبلی و اهمالکاری را کنار بگذارید.
اگر این کتاب را خواندهاید در کامنتها نظرتان را برای ما بنویسید.
بعد از خواندن معرفی این کتاب، به شما پیشنهاد میکنم مقاله گامهای برنامه ریزی را هم بخوانید. این مقاله به شما کمک بزرگی خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید