معرفی کتاب تافته های جدا بافته ملکوم گلدول
تافته های جدا بافته ملکوم گلدول ، داستان زندگی و موفقیت افرادی است که با رفتارها و عملکردهای خود توانستهاند به تافتهای جدا بافته از دیگران تبدیل شوند. در این مقاله به معرفی این کتاب میپردازیم.
فهرست مطالب این نوشته
Toggleمشخصات کتاب
نویسنده: ملکوم گلدول
مترجم: میترا معتضد
انتشارات: البرز
پیشنهاد میکنم در کنار خواندن این کتاب، مقاله هدف چیست را بخوانید. در این مقاله تمام مطالب مربوط به هدف و هدف گذاری را به طور کامل بیان کردهایم. با داشتن مهارت هدفگذاری میتوانید به تافتهای جدا بافته تبدیل شوید.
درباره کتاب تافته های جدا بافته ملکوم گلدول
این کتاب در سال 2008 به چاپ رسید. گلدول در این کتاب، فاکتورهای موفقیت افراد مشهور در تجارت، نابغههای علمی، ستارگان ورزشی، موسیقیدانها و… را برسی کرده است، افرادی مانند استیو جابز، بیل گیتس و بیتلزها و… .
او در این کتاب به پاسخ سوالات زیر پرداخته است:
- ضریب هوشی شما چه ارتباطی با میزان حقوقتان دارد؟
- یک زبانشناس درباره ایمنی خطوط هوایی چه چیزهایی میتواند به ما بگوید؟
- طرز صحبت فرزند شما با یک بزرگسال چگونه بر موفقیت او در زندگی تاثیر میگذارد؟
- شالیزارها چه ربطی به تبحر ریاضی دارند؟
- شما چگونه میتوانید یک فرد با استعداد و درخشان در ریاضی را بدون گرفتن آزمون شناسایی کنید؟
ممکن است در کنار خواندن این کتاب، خواندن کتاب بیندیشید و ثروتمند شوید نیز برای شما مناسب باشد. ناپلئون هیل نیز در این کتاب به سراغ افراد ثروتمند و معروف رفته و نتیجه مصاحبههای خود را در اختیار ما قرار داده است.
متن پشت جلد کتاب تافته های جدا بافته ملکوم گلدول
چرا برخی از مردم بیش از دیگران موفق میشوند؟ آیا آنها تافتههای جدا بافتهای هستند؟ رمز موفقیت آنها در چیست؟ نویسنده در این کتاب الهامبخش زندگی غولهای تجارت، نابغههای علمی، ستارگان ورزش و موسیقیدانها را بررسی میکند؛ و نشان میدهد آنها چه وجوه اشتراکی دارند. او به فراسوی نتایج چشمگیر، اسطورهها و افسانهها مینگرد تا معلوم کند چه توضیح درستی برای اشخاص بسیار موفق وجود دارد.
درباره نویسنده کتاب
ملکوم گلدول نویسنده، روزنامهنگار، سخنران و یکی از پایهگذاران مهمترین شرکت پادکست سازی آمریکا و متولد سال 1963 در کانادا است. وی در سال 1996 در نشریه نیویورکر مشغول به کار شده و تاکنون 6 کتاب نوشته که تمامی آنها به فارسی ترجمه شدهاند. گلدول کتابهای خود را بر پایه تحقیقات جامعهشناسی و با استفاده از آمار و ارقام واقعی نوشته و در اختیار خواننده قرار داده است.
آثار دیگر وی
- چشمک
- نقطه شروع
- هنر ظریف فکرخوانی
- نتیجهگیری و عمل به اقدام
- قدرت تفکر بدون فکر کردن
- گفتگو با غریبه ها
مروری بر فصلهای کتاب تافته های جدا بافته ملکوم گلدول
کتاب تافته های جدا بافته در ده فصل نوشته شده که عبارتاند از:
- مقدمه: راز رزهتو
- فصل اول: اثر متیو
- فصل دوم: قانون 10000 ثانیه
- فصل سوم: مشکل نابغهها، قسمت اول
- فصل چهارم: مشکل نابغهها، قسمت دوم
- فصل پنجم: سه درس از جو فلوم
- فصل ششم: هارلن، کنتاکی
- فصل هفتم: نظریه قومی سقوط هواپیماها
- فصل هشتم: شالیزارهای برنج و آزمونهای ریاضی
- فصل نهم: معامله ماریتا
- فصل دهم: سخن آخر، یک داستان جامائیکایی
ترجمه های دیگر کتاب تافته های جدا بافته
موارد زیر، نمونههایی از ترجمههای کتاب ملکوم گلدول هستند:
- نخبگان چگونه نخبه میشوند؛ ترجمه فائزه عسکری و فرناز عسکری
- از ما بهتران: داستان موفقیت؛ ترجمه حامد رحمانیان
- استثنایی ها: داستان موفقیت؛ ترجمه م.ع. سروری
- تافتههای جدا بافته؛ ترجمهی میترا معتضد
- غیرمعمولیها: داستان موفقیت؛ ترجمه محمدرضا فرهادی پور
- داستان موفقیت نخبگان؛ ترجمه نوشین طیبی
- از ما بهتران؛ ترجمه حامد رحمانیان
- داستان موفقیت؛ ترجمه سپیده علی کاشانی و محمد ناصح
در بخشی از کتاب تافته های جدا بافته ملکوم گلدول میخوانیم
در پنجمین قسمت از تولید سال ۲۰۰۸ مسابقه هوش تلویزیونی آمریکایی به نام ۱ در برابر ۱۰۰، مهمان ویژه برنامه مردی به نام کریستوفر لانگن بود.
صدای مجری برنامه به گوش رسید، «امشب شبکه مسابقهدهندگان با سختترین رقابتشان مواجه هستند. بینندگان عزیز، به کریستوفر لانگن خوشامد بگویید، که بسیاری وی را زیرکترین مرد آمریکا لقب دادهاند.» دوربین آهسته چرخید و مردی قوی هیکل و عضلانی را نشان داد که در سنین پنجاه به سر میبرد.
مجری ادامه داد، «گفته میشود آدم عادی ضریب هوشی صد دارد. ضریب هوشی اینشتین صد و پنجاه بود. ضریب هوشی کریستوفر ۱۹۵ است. او در حال حاضر مغز بزرگش را به تفکر پیرامون نظریهای درباره عالم واداشته است. اما آیا جمجمه بزرگ او قادر است شبکه مسابقهدهندگان را که به دنبال جایزه یکمیلیون دلاری هستند شکست دهد؟ بنشینید و مسابقه یکی در برابر صد نفر را تماشا کنید.»
لانگن درمیان کف زدنهای پرشور جمعیت به روی صحنه آمد. میزبان برنامه از وی پرسید، «شما که فکر نمیکنید برای خوب پاسخ دادن به سوالها در مسابقه یکی در برابر صد نفر باید از هوش خیلی بالایی برخوردار باشید، نه؟» ساجت به طرز عجیبی به لانگن نگاه میکرد، مثل آنکه او یک نمونه آزمایشگاهی بود.
لانگن پاسخ داد، «درواقع من فکر میکنم این مزاحم کار باشد.» او صدای بم و قاطعی داشت. «برای برخورداری از ضریب هوشی بالا، شما تمایل دارید اختصاصی شوید، عمیقتر فکر کنید و از چیزهای کماهمیت اجتناب کنید. اما اکنونکه من به این مردم عزیز نگاه میکنم، من فکر میکنم خوب عمل خواهم کرد.»
داستان موفقیت افراد در کتاب تافته های جدا بافته ملکوم گلدول
داستان موفقیت افراد برای همه مردم در همه زمانها جذاب بوده و هست. مردم عادی همیشه به دنبال یافتن روش افراد موفق هستند تا بتوانند از آن در زندگی خود استفاده کرده و موفق شوند. ملکوم گلدول در این کتاب نظر جالبی را در رابطه با موفقیت ارائه میدهد و آن ده هزار ساعت مطالعه در همان حوزه تخصصی است.
اگر موفق شدن در زندگی برایتان در اولویت قرار دارد، پیشنهاد میکنم کتاب تافته های جدا بافته را بخوانید
اگر هم این کتاب را خواندهاید، خوشحال میشویم نظرتان را در کامنتها برای ما بنویسید.
دیدگاهتان را بنویسید