معنی رسالت چیست و راه حل کشف آن چگونه است ؟
معنی رسالت چیست ؟ آیا تا به حال به رسالت خود در زندگی فکر کردهاید؟ در این مقاله شما را با مفهوم و معنی رسالت زندگی آشنا میکنیم.
فهرست مطالب این نوشته
Toggleرسالت زندگی چیست ؟
رسالت شخصی، مرز بین دنیای مادی و دنیای معنوی ما است و برای هر شخص، منحصر به فرد است. شناخت رسالت زندگی ، به ما این امکان را میدهد تا آزادانه تصمیم بگیریم، خلق کنیم و با دیگران ارتباط مؤثر برقرار کنیم. به عبارت دیگر هر کاری که انجام دهیم و هر تصمیمی که بگیریم، در مرزهای رسالت زندگی و شخصی ما قرار خواهند داشت.
رسالت زندگی برای هر فردی ضروری است تا بتواند از حواسپرتیها و دل مشغولیها جلوگیری کرده و تنها بر موارد مهم زندگیاش تمرکز کند، نه موارد بیهوده و پیشپا افتاده.
زیرا به واسطه رسالت زندگی برای خود محدودیتهایی ایجاد میکنیم و با توجه به آنها، هر زمان که با مسئلهای برخورد کردیم که از محدودیتها خارج بود، به راحتی میتوانیم تصمیمگیری کنیم و درگیریهای ذهنی خود را از بین ببریم.
پیشنهاد ویژه
محصول نقشه راه زندگی نیز در این زمینه به شما کمک بسزایی میکند. در این دوره ابتدا راهکارهای شناخت ارزشها و اهداف را بیان میکنیم و سپس به شما آموزش میدهیم که چگونه با توجه به ارزشها و اهدافی که تعیین کردهاید، رسالت خود را پیدا کنید.
معنی لغوی و اصطلاحی رسالت در فارسی چیست ؟
معنی لغوی و اصطلاحی رسالت در زبان فارسی: ماموریت، مسئولیت، وظیفه، پیامآوری، پیغامبری و نبوت است.
نشانههای افرادی که رسالت ندارند
به راحتی میتوان تشخیص داد که چه افرادی در زندگی رسالت ندارند. زیرا نداشتن رسالت در زندگی به خوبی در رفتارها و اخلاقیات فرد تاثیر گذاشته و قابل تشخیص است. مهمترین نشانهها عبارتند از:
- زیاد غرغر کردن،
- تاثیرپذیری بیش از اندازه از دیگران،
- فرار از چالشهای به وجود آمده و اتفاقات برنامهریزی نشده،
- اهمالکاری زیاد در امور مهم زندگی،
- اطمینان داشتن بیش از حد از مسیر پیشرو،
- و عدم تلاش برای بهترین خود بودن.
این موارد از مهمترین نشانههای فردی است که رسالت خود را در زندگی پیدا نکرده و در سردرگمی به سر میبرد.
دلایل پیدا نکردن رسالت در زندگی چیست ؟
همیشه نمیتوان گفت فردی که رسالت زندگیاش را پیدا نکرده، به خاطر اهمالکاری و تنبلی بوده است. بلکه دلایل و اتفاقات معمولی وجود دارند که فرد را از رسیدن به رسالت زندگیاش دور میکنند. مانند:
- انتخاب مسیری که خوشایند دیگران است،
- آموزش ندیدن در این زمینه،
- نشناختن روحیات، احساسات و ارزشهای خود،
- و… .
این موارد باعث میشوند تا فرد از مسیر زندگی دلخواهش دور شود و احساس ناخوشایندی را تجربه کند. باید قبل از هر چیز ابتدا ریشه پیدا نکردن رسالت را جستجو کنیم و سپس با کمک مشاوره گرفتن از دیگران و آموزش دیدن، رسالت خود را پیدا کنیم.
فواید یافتن معنی رسالت در زندگی چیست ؟
حال که از نشانههای افراد بدون رسالت و دلایل پیدا نکردن آن صحبت کردهایم، قصد داریم فواید رسالت را در ادامه بیان کنیم تا به اهمیت یافتن آن در زندگی پی ببرید. اگر در زندگی خود رسالت داشته باشیم:
- روز به روز مصممتر برنامه ریزی میکنیم تا به رسالت خود برسیم،
- در مسیر رسیدن به رسالتمان خسته نمیشویم،
- زندگی برایمان خوشایندتر و دوستداشتنیتر میشود،
- از خودمان و زندگیمان رضایت داریم،
- در طول زندگی آرامش را تجربه میکنیم،
- اهداف خود را در راستای رسالت زندگیمان تعیین میکنیم،
- به خوبی میدانیم چه انتظاراتی از خودمان داریم،
- و… .
بنابراین حتما رسالت زندگی خود را پیدا کنید تا دنیا برایتان جای بهتری شود.
در کنار خواندن این مقاله پیشنهاد میکنم مقاله مفصل هدف چیست را مطالعه کنید. در این مقاله به بیان تمام نکات و تکنیکهایی پرداختهایم که به شما کمک میکنند اهدافتان را به درستی تشخیص دهید.
معنی رسالت زندگی من چیست ؟
زمانی که سال جدید از راه میرسد، اغلب ما برای خود اهداف و برنامههایی تعیین میکنیم و حتم داریم که تا پایان سال میتوانیم تمام آنها را محقق سازیم. اما با گذشت چند ماه و گاها چند هفته از شروع سال جدید از برنامههای خود عقب افتاده و سپس بیخیال تمام اهداف و برنامههایی میشویم که در ابتدای سال تعیین کردهایم. در نهایت نیز هیچ کاری را به سرانجام نمیرسانیم.
این روند هر سال تکرار میشود بدون اینکه راه چارهای برای آن پیدا کنیم و همیشه دلیل نرسیدنها را دیگران و یا جامعه میدانیمو در صورتی که تنها خودمان مقصر این اتفاقات هستیم.
تنها راه چاره، یافتن رسالت زندگی است. در حقیقت رسالت زندگی، محرک اصلی ما است. دلیلی است برای اینکه صبح زود از خواب بیدار شویم و روز جدیدی را با انگیزه شروع کنیم. اگر بدانیم که رسالت زندگی به چه معنی است، میتوانیم با برنامهریزی به تمام اهدافمان برسیم.
1)نوشتن رسالت در زندگی
هر گاه رسالتی که به آن دست پیدا کردهایم را روی کاغذ یادداشت کنیم، بدون شک میتوانیم اهداف و برنامههایی تنظیم کنیم که راه رسیدن به رسالت زندگی را برای ما هموارتر کنند.
تمام مشاوران و کتابهای خودیاری این موضوع را تاکید میکنند که نوشتن در تحقق اهداف امری ضروری است.
باید قدرت کلمات را جدی بگیریم. نوشتن و برنامهریزی دقیق باعث میشود تا درگیر فعالیتها و اتفاقات بیمعنی زندگی نشده و تنها کارهایی را انجام دهیم که ما را به اهدافمان میرسانند.
2) 5 مرحله آسان برای کشف رسالت زندگی خود
مراحلی وجود داردن که اگر آنها را جدی بگیریم و به کار ببریم، حتما رسالت زندگی خود را پیدا خواهیم کرد. این مراحل عبارتند از:
- دستآوردهای خود را در گذشته شناسایی کنید،
- ارزشهایی که میخواهید پرورش دهید را یادداشت کنید،
- تفاوتی که میتوانید در اطراف خود ایجاد کنید را بنویسید،
- اهداف جسورانهای برای خود تعیین کنید،
- پاسخ سوال رسالت شخصی من یعنی چه را تعیین کنید.
برای اینکه تکتک مراحل بالا بهتر برایتان جا بیافتند، حتما مقاله رسالت زندگی من چیست را مطالعه کنید. در این مقاله تمام مراحل بالا را به صورت جزئی توضیح دادهایم.
لازمه دانستن پاسخ معنی رسالت چیست
بسیاری از افراد در طول شبانهروز، زمان زیادی را صرف تصمیمگیری در مورد انجام دادن یا انجام ندادن کارهایشان میکنند و حتی در برخورد با مشکلات اساسی و مهم زندگیشان، توانایی حل مسئله را ندارند.
باید بدانید که اگر رسالت زندگی خود را درک و پیدا کنید، میتوانید به بینایی برسید تا:
- بر کارها و رفتارهای خود متمرکز باشید،
- در مورد اولویتهای مهم زندگیتان آگاهانه انتخاب کنید،
- حواسپرتیها را از بین ببرید و یا آنها را به حداقل برسانید،
- با تواناییها، استعدادها، نقشها و اهداف خود در زندگی همسو شوید.
تفاوت چشمانداز و رسالت در زندگی
بسیاری از افراد معنی چشمانداز و رسالت و ماموریت زندگی را یکسان میدانند در صورتی که کاملا متفاوت هستند. چشمانداز مربوط به آینده ما و کسی است که میخواهیم به آن تبدیل شویم. ولی رسالت مربوط به زمان حال است و بهطور کامل بر رفتارها و اعمال ما تاثیرگذار بوده و آنها را رهبری میکند.
تفاوت رسالت زندگی و رسالت فردی
بسیاری از ما گمان میکنیم که رسالت زندگی با رسالت شخصی متفاوت است، در صورتی که اینگونه نیست. عباراتی مانند معنای زندگی، رسالت زندگی، رسالت شخصی و رسالت فردی یکسان هستند. این عبارتها تنها قصد دارند به ما بگویند که هدفمان از آفرینش چیست و به ما انگیزه لازم برای تلاش و پشتکار بیشتر را بدهند. انگیزهای برای زندگی و زنده ماندن.
بنابراین در این مقاله هر از گاهی این عباراتها را به جای یکدیگر استفاده میکنیم. لازم دانستم قبل از هر چیز به شما بگویم که معنی تمام آنها یکسان است تا در مواجهه با آنها گیج و سردرگم نشوید.
کشف رسالت زندگی
برای رسیدن به پاسخ معنی رسالت زندگی چیست ، لازم است سوالات زیر را هر روز از خود بپرسیم تا بتوانیم گام به گام به رسالت شخصی خود نزدیک شویم و آن را کشف کنیم. سوالات عبارتند از:
1)چه چیزی مهم است؟
باید به این سوال اینگونه پاسخ دهیم که ما در زندگی خود برای چه کسی ارزشمند و مهم هستیم و زندگی ما به چه صورت به آنها ارتباط دارد؟
2)کجا میخواهم بروم؟
این سوال را میتوانیم از چند جهت به آن پاسخ دهیم. پاسخ ما ممکن است مقصدی معنوی، ذهنی و یا جسمی باشد. این سوال میتواند به شغل آینده ما نیز مرتبط باشد.
3)بهترین برای من چگونه است؟
برای رسیدن به پاسخ این سوال لازم است بهترین نتیجه ممکن را توصیف کنیم. بهتر است تا میتوانیم برای این سوال آینده خود را تصویرپردازی و رویاسازی کنیم. نباید فراموش کنیم که ما به همان جایگاهی میرسیم که به آن باور داریم.
4)چگونه میخواهم عمل کنم؟
قصد داریم دیگران ما را چگونه توصیف و قضاوت کنند؟ برای این سوال باید به کلماتی فکر کنیم که دوست داریم دیگران از آنها برای توصیف ما استفاده کنند.
5)میخواهم چه نوع میراثی بر جای بگذارم؟
به این فکر کنیم که بعد از مرگمان، دوست داریم چه تاثیری از خود برجای گذاشته باشیم و دیگران چگونه از ما یاد کنند؟
نکات مهم
بعد از نوشتن پاسخ سوالات خود، لازم است به خوبی به آنها فکر کرده و آنها را تحلیل کنیم. در ادامه نکات مهمی نوشتن پاسخها را برایتان بازگو میکنیم:
-پاسخهای خود را به هر یک از سوالات کوتاه و مختصر بنویسید، در حد یک جمله،
-در زمان پاسخ دادن به سوالات، دیگران را فراموش نکنید. باید به افرادی که قصد دارید تحتتاثیر قرارشان دهید فکر کنید،
-فراموش نکنید که پاسخهای شما مربوط به تمرکزتان بر مهمترین مسائل زندگیتان خواهند بود،
-پاسخها را با مهمترین افراد زندگی خود به اشتراک بگذارید. آنها میتوانند بینش و تفکر ارزشمندی در اختیارتان قرار دهند،
-ممکن است در آینده پاسخهای شما دچار تغییر شوند و این کاملا طبیعی است. با رشد و ادامه یادگیری بهطور حتم رسالت زندگی شما تغییر خواهد کرد. تنها کافی است در هر برهه از زندگی، به رسالت خود وفادار بمانید.
ربرای یادگیری هر چه بهتر این بخش، مقاله کشف رسالت زندگی را بخوانید.
چالشهای موجود در معنی رسالت زندگی چیست ؟
ممکن است در تعریف رسالت زندگی و فردی خود دچار چالش شویم. به همین دلیل در ادامه چند نمونه از رسالتها را بیان میکنیم تا بهتر با این مفهوم ارزشمند آشنا شوید.
برای مثال من میخواهم:
- از طریق آموزش و مربیگری، باعث شوم دیگران تغییرات مثبتی در زندگی خود احساس کنند،
- برای جوانان امروز، فرصتها و موقعیتهای شغلی جدید ایجاد کنم،
- در زندگی هر فردی که ملاقات میکنم، تاثیرات مثبت و خوبی ایجاد کنم،
- مشوق خوبی برای اطرافیانم باشم،
- در حد توانم گره از مشکلات دیگران باز کنم،
و دهها رسالت دیگر که میتوانیم با تکیه بر ارزشهای خود به آنها دست پیدا کنیم و همراستا با آنها قدم برداریم.
موانع موجود بر سر راه معنی رسالت چیست ؟
بهطور حتم در طول زندگی اتفاقاتی رخ میدهد که ممکن است ما را از مسیر رسالتی که تعیین کردهایم، منحرف کنند. اما اگر به رسالتی که برای خود تعیین کردهایم، وفادار باشیم، به راحتی دوراهیها و چالشهای موجود در مسیر را پشت سر خواهیم گذاشت.
اگر بر سر دوراهیهایی قرار میگیریم که تصمیمگیری برایمان سخت است، بهتر است از خودمان بپرسیم آیا این فرصت و درخواست:
- بخشی از رسالت زندگی من است؟
- تا چه اندازه من را به هدف و رسالتم نزدیکتر میکند؟
گامهای رسیدن به رسالت
اغلب ما در زندگی رسالت و ماموریتی تعیین میکنیم و تا زمانی که به آن نرسیم، آرام و قرار نداریم. اما نکتهای که باید در نظر بگیریم این است که ابتدا بدانیم تعریف رسالت یعنی چه تا بتوانیم رسالت خود را به درستی تشخیص دهیم و زمانی که به آن رسیدیم احساس شعف و سر زندگی کنیم.
بسیاری از ما اشخاصی را میشناسیم که با وجود اینکه با تلاش بسیار به رسالت و هدف زندگی خود رسیدهاند، باز هم راضی نیستند. اینگونه افراد مسیر را اشتباه رفتهاند زیرا مفهوم رسالت شخصی را ندانسته و در تعیین رسالت، به ارزشهای خود توجهی نداشتهاند.
1)استفان کاوی و معنی رسالت زندگی
به گفته استفان کاوی، نویسنده کتاب هفت عادت مردمان مؤثر: «نوشتن و بازخوانی ارزشها و خواستههایتان، رسالت و ماموریت زندگی شما را تغییر میدهد. زیرا شما را وادار میکنند تا بهطور عمیق و موثر به اولویتها و هویت خود فکر کنید و رفتار و اعمالتان را با آنها هماهنگ سازید.»
2) 15 سوال اساسی
- چه چیزهایی لبخند را مهمان لبانتان میکند؟ (فعالیتها، افراد، سرگرمیها و…)
- در گذشته انجام چه کارها و فعالیتهایی مورد علاقه شما بوده؟ در حال حاضر چطور؟
- با انجام چه فعالیتهای بیهودهای زمان زیادی را در طول روز از دست میدهید؟
- چه چیزی باعث میشود تا نسبت به خودتان احساس خوبی داشته و راضی باشید؟
- در طول زندگی چه کسی را به عنوان الگوی خود انتخاب کردهاید و از او الهام میگیرید؟ (این فرد هم میتواند از نزدیکان شما باشد، مانند خانواده و دوستانتان و هم فردی غریبه)
- مهارت و توانایی انجام چه کارهایی را دارید؟
- معمولا در چه مواردی به دیگران کمک میکنید و آنها میتوانند با خیال راحت روی کمک شما حساب کنند؟
- اگر زمانی مجبور شوید چیزی را به دیگران آموزش دهید، چه چیزی را تدریس میکنید؟ (خواه کاری باشد که در آن مهارت دارید، خواه اطلاعات کافی و منحصر به فردتان)
- چه کاری را در زندگی خود به سرانجام نرساندهاید و در حال حاضر پشیمان هستید؟
- تصور کنید که به 90 سالگی رسیدهاید و از زندگی خود راضی و خوشحال هستید. با این تصور و با نگاه به زندگی خود و هر آنچه که تا آن سن به دست آوردهاید و تمام روابطی که داشتهاید، فهرست مواردی که برای شما در زندگی بیشترین اهمیت را دارند، بنویسید.
برای دیدن ادامه سوالات، یادگیری دستورالعملهای استفاده از آنها و راهحل تجزیه و تحلیل پاسخها، حتما مقاله گام های رسیدن به رسالت شخصی را مطالعه کنید.
معنی رسالت شغلی ما چیست ؟
قبل از هر چیز در ابتدا لازم است بدانید که رسالت شغلی به چه معنی است؟ اکثر ما در انتخاب شغل آینده خود دچار سردرگمی و آشفتگی هستیم و این را نشانه مشکلپسندی و بالا بودن سطح توقعات خود دانسته و به سادگی از کنار آن عبور میکنیم. حتی در اکثر مواقع اگر از شغلی که به آن مشغول هستیم، ناراضی باشیم، گمان دیگران و خودمان این است که فردی قدرنشناس و تنپرور هستیم.
در صورتیکه اینگونه نیست. بروز این مشکلات، تنها به این دلیل است که ما رسالت شغلی خود را پیدا نکرده و آن را موضوعی بیاهمیت دانستهایم.
اگر بتوانیم رسالت شغلی و در نتیجه رسالت شخصی را به درستی پیدا کنیم، بدون شک به گونهای زندگی خواهیم کرد که کاری عظیم را به سرانجام برسانیم. در این صورت در طول زندگی خود راضی و موفق خواهیم بود و چه بسا بتوانیم به دیگران هم در یافتن رسالت زندگیشان، کمک کنیم.
1)چگونه رسالت شغلی خود را کشف کنیم؟
2 راه وجود دارد که با استفاده از آنها میتوانیم به خوبی رسالت شغلی و هدفمان را پیدا کنیم.
1)تشخیص علاقه
همه ما میدانیم که کار میتواند لذتبخش باشد اما به ندرت سعی کردهایم جنبههای لذتبخش هر کار را تحلیل کنیم و شغلی متناسب با خواستهها و علایقمان انتخاب کنیم. در غیر این صورت به شغلی مشغول میشویم که ابدا برای ما لذتبخش نخواهد بود.
به همین دلیل لازم است ابتدا علاقههای خود را بشناسیم تا کاری متناسب با آنها انتخاب کنیم.
2)مقابله با کلید کردن روی یک شغل
یکی از مهمترین موانعی که در ارزیابی و کشف رسالت شغلی اهمیت دارد این است که به یک شغل خاص بیش از حد اهمیت دهیم و روی آن کلید کنیم. بنابراین بهتر است از این دیدگاه تکبعدی دوری کنیم تا بتوانیم زندگی خوبی برای خود رقم بزنیم.
2)موانع موجود در کشف رسالت شغلی
1)فقدان مهارتهای لازم،
2)فقدان اطلاعات در مورد فرصتهای موجود،
3)فقدان هدف منسجم.
پیشنهاد میکنم حتما مقاله رسالت شغلی چیست را مطالعه کنید تا بتوانید بهتر با مفهوم رسالت شغلی آشنا شده و شغل مناسب خود را کشف کنید.
تفاوت معنی رسالت با هدف در زندگی چیست ؟
همانطور که در یک بازی فوتبال، بازی بدون گل بدون مفهوم و هیجان است، رسالت و هدف زندگی نیز به همین میزان به یکدیگر وابسته هستند. هدف بدون رسالت، سطحی و بیفایده است. ما باید تفاوتهای هدف و رسالت را بشناسیم تا بتوانیم بهترین برنامهریزیها را برای زندگی شخصی خود بنویسیم و اجرا کنیم.
اگر هدف و رسالت برای ما یکسان تعریف شده باشد، بهطور حتم نمیتوانیم آنها را به درستی از یکدیگر تشخیص دهیم و ممکن است زندگی ما توسط دیگران برنامهریزی شود. در این صورت حتی زمانی که به هدف خود برسیم، باز هم راضی و خوشحال نیستیم زیرا به رسالت زندگیمان بیتوجه بودهایم.
تفاوت رسالت با هدف در زندگی
چند مورد از تفاوتهای رسالت و هدف را در ادامه شرح میدهیم. این تفاوتها عبارتند از:
-رسالت در مقایسه با هدف گستردهتر و جامعتر است. رسالت هدف کلی زندگی و چشمانداز و ماموریتی است برای بهبود بخشیدن به زندگی خود و دیگر افراد جامعه. ولی اهداف مواردی هستند که باید برای رسیدن و تحقق بخشیدن به رسالت زندگی به کار گرفته شوند.
-اهداف پیروزیهای کوچکی هستند که باید برای تحقق بخشیدن به اهداف بزرگتر و مهمتر، یعنی همان رسالت زندگی، حاصل شوند. اهداف میتوانند کوتاه مدت و یا بلند مدت باشند.
-رسالت بهطور مبهم و سخت، تعیین میشود. ولی هدف باید مشخص، قابل اندازهگیری، قابل دستیابی، مناسب با واقعیت و محدود به زمان باشد. نکته قابل توجه این است که اهداف را روی کاغذ بنویسید تا ماندگارتر و قابل دسترستر شوند. باید اهداف خود را به زمان حال بنویسید، یعنی به گونهای که قبلا به آنها رسیدهاید.
-هر فردی در مقطعی از زندگی خود به رسالتش پی میبرد، یکی کمی زودتر و در سنین کمتر و یکی در سنین بالاتر. همه افراد بهطور یکسان و در یک زمان خاص، رسالتشان را کشف نمیکنند. ولی هدف اینگونه نیست، همه ما از زمان کودکی برای خود هدفهایی تعیین میکنیم.
بهتر است مقاله تفاوت رسالت با هدف در زندگی را مطالعه کنید تا بتوانید بهتر با این موضوع مهم آشنا شوید.
کتاب 5 نقطه برتر خود را بشناسید
۵ نقطه برتر خود را بشناسید (استعدادیاب کلیفتون) کتاب بینظیر تام راث، با عنوان فرعی مجموعه ۳۴ نقطه قوت فردی، اجتماعی و سازمانی با تقسیمبندی کاربردی و جامع گالوپ، به شما کمک میکند تا استعدادها و تواناییهای خود را بشناسید و بدانید که معنی رسالت زندگیتان چیست تا بتوانید آن را به بهترین نحو در زندگی خود به کار بگیرید.
1)مشخصات کلی کتاب
نویسنده: تام راث
مترجم: امیر کامگار و مهتاب بیات ریزی
انتشارات: پارسیا
2)موضوع کتاب
جمعی از دانشمندان به همراه پدر علم روانشناسی نقاط قوت، پروفسور دونالد کلیفتون، برای تهیه فهرستی مشترک از نقاط قوت افراد دور هم جمع شدند. آنها بعد از گذشت چند دهه و اجرای میلیونها آزمون روی افراد مختلف، توانستند پرسشنامه استعدادیابی کلیفتون را به دست آورند.
در نهایت تام راث توانست اثر بینظیر خود را به چاپ برساند. فروش این کتاب تاکنون به بیش از ۴۰ میلیون نسخه در سراسر دنیا رسیده و به بیش از ۱۷ زبان زنده دنیا ترجمه شده است. این کتاب رتبه اول فهرست پر فروشهای والاستریت ژورنال، نیویویرک تایمز و وبسایت آمازون را به خود اختصاص داده است.
این اثر بینظیر در حوزه روانشناسی سلامت و نقاط قوت و همچنین در حوزه مدیریت و منابع انسانی قرار دارد. با خواندن این کتاب میتوانید استعدادها و تواناییهای خود را بشناسید و رسالت شخصی را کشف کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این کتاب عالی و شگفتانگیز، مقاله 5 نقطه برتر خود را بشناسید را بخوانید. در این مقاله بخشهایی از کتاب نیز نوشته شدهاند که با خواندن آنها بدون شک برای تهیه کتاب ترغیب خواهید شد.
سخن پایانی…
بعد از خواندن این مقاله و دانستن این سوال که معنی رسالت یعنی چه و چگونه رسالت زندگی را کشف کنیم، به راحتی میتوانید رسالت شخصی و فردی خود را تعیین کنید.
توصیه میکنم دفترچه یادداشتی انتخاب کنید و هر روز پاسخ 5 سوال را در آن بنویسید تا بر شناخت رسالت زندگی خود آگاهتر شوید. همانطور که گفته شد بهطور حتم ممکن است در طول زمان رسالت شما تغییر کند و این موضوع کاملا طبیعی است.
دیدگاهتان را بنویسید